Individuele ontwikkeling en organisatieontwikkelingVoor welk advies kunt u terecht bij KIRALDES?

KIRALDES staat garant voor hoogwaardig advies om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Het advies kan bestaan uit aanbevelingen voor de herinrichting van uw HR(D-)organisatie, de optimalisatie van uw HR-processen, verbeteringen voor uw HR-beleid of uit een Plan van Aanpak voor de beoogde cultuuromslag. Ook kunt u mij vragen om een ‘second opinion’ als u al een advies in uw hoofd of op papier heeft. Voor een positief kritische sparring sessie waarin ik u vooral zal doorvragen tot de kern bent u aan het goede adres.

Wat kan KIRALDES betekenen in de rol van Management?

Heeft u tijdelijk een capaciteitsprobleem dan neem ik die zorg graag uit handen en vervul ik binnen uw organisatie een rol als Hoofd Opleiding & Training, Head Academy, Manager HRD of projectleider. Ik zie het dan als onderdeel van mijn opdracht om een interne medewerker te coachen en te begeleiden om deze rol over te kunnen nemen. Of om een geschikte externe kandidaat te werven en selecteren. Zo borgen we de continuïteit en de ontwikkeling van uw eigen medewerkers en organisatie.

Welke expert rollen kan KIRALDES vervullen?

Op basis van mijn ervaring kunt u een beroep doen op mijn specifieke HR-expertise op het gebied van:

  • Leiderschapsontwikkeling en Management Development
  • (Executive) Performance & Reward en Performance Management
  • Training & Opleiding