Wie is JaKIRALDESn Willem?

Ik ben een gedreven man, altijd zoekend naar wat er kan. Ik ben van nature nieuwsgierig en perfectionistisch. Dat laatste is soms lastig want het kan altijd beter. Ik noem dat tegenwoordig ook leren. Dat helpt me. Want zoals meneer Gijs ooit zei: “Foutjes maken mag, van foutjes kun je leren.”

Ik geniet door te reizen, mensen te ontmoeten, lekker eten en drinken te combineren met een goed gesprek. Azië en haar rijkdom aan culturen hebben mijn hart gestolen.

Van wie heb ik zelf veel geleerd?

  • Mijn persoonlijk leermeester was mijn vader: zijn sterke principes, waarden en normen hebben me gevormd. Dat hij daarvoor zelfs 17 jaar zijn ouders niet mocht en kon zien was zijn grote offer.
  • Mijn zakelijk leermeester is Alex: het toonbeeld van integriteit, authenticiteit en energie. Hij gaf me het vertrouwen om compleet nieuwe wegen in te slaan en fouten te maken om van te leren.
  • Mijn opleidingskundig leermeester is Joseph: door hem maakte ik de omslag van traditioneel leren naar leren op de werkplek, van cursus volgen naar integraal leren en van gepland leren naar continu leren.
  • Mijn leermeester rondom coaching is Daniella: haar oprechte interesse en aandacht, scherpte, prikkelend vermogen en positieve daadkracht zijn altijd gedoseerd en in het belang van haar coachee.