Wat betekent KIRALDES?

Jaren geleden droomde ik van mijn eigen bedrijf. Toen ik in de spiegel keek zag ik mijn naam in spiegelbeeld. Dat was het.
Gelukkig was de url nog vrij en kon ik SEDLARIK reflecteren tot KIRALDES. Het geeft me inspiratie om te mogen (mee-)werken aan de ontwikkeling van prachtige talenten. Zo is mijn droom omgezet in actie.

Wie is KIRALDES?

Mijn naam is Jan Willem Zdeňek Sedlářík. Geboren en getogen in Nederland. Mijn moeder komt uit Rhenen en mijn vader uit Luleč in het huidige Tsjechië. Ik ben de trotse vader van Zoë die recent is begonnen met haar studie International Business Administration in Rotterdam. Samen reizen we veel, genieten we van lekker eten & drinken, kunnen we uren shoppen, ontspannen we voor de TV en bezoeken we musicals en dansvoorstellingen.

Chinese Muur (2014)

Chinese Muur (2014)

Na mijn middelbare school wilde ik docent worden en heb ik Engels gestudeerd in Utrecht. Ik heb met veel plezier enkele jaren voor de klas gestaan voordat ik naar het bedrijfsleven ben overgestapt. Bijna 20 jaar bij Capgemini en haar rijkdom aan klanten en 10 jaar bij ING vormen mijn zakelijke rugzak aan ervaring.

Lees meer >>>

Hoe werkt KIRALDES?

KIRALDES werkt vanuit passie voor de ontwikkeling van het individu, het team en de organisatie. In die volgorde. Met het vizier op alle drie de perspectieven.
Elke vraag benader ik in co-creatie: wat is uw doel, uw vraag, wat wilt u bereiken en binnen welke grenzen? Welke mogelijkheden heb ik om u te helpen? Hoe geven we samen vorm aan onze professionele relatie en met welke ambities?
U merkt het al. Door het blijven stellen van de juiste vragen, en het bewust zoeken naar de vraag achter de vraag komt de inspiratie die tot gezamenlijke acties leidt.