Welke opdrachteOpdrachten - Referenties - Dankn heeft KIRALDES mogen uitvoeren?

Recente / lopende opdrachten:

  • Voorzitter van de examencommissie van C-LiON. Zij verzorgen opleidingen tot gecertificeerd schoolleider primair en voortgezet onderwijs.
  • Programmamanager project MASTER bij Via Vinci Academy. Het project heeft tot doel hun Post-HBO opleidingen naar Master-niveau te brengen. Inmiddels (mei 2015) is de eerste run van de MILE (Master Innovation & Leadership in Education) van start gegaan.
  • Onderzoek naar de toepassingsmogelijkheden van Profile Dynamics ® binnen het voortgezet onderwijs via Amygdala B.V.
  • Trainer/Coach Master Classes op diverse HR gebieden zoals Strategisch HRM, Strategisch Beloningsmanagement en Loopbaancoaching bij NCOI.
  • Beoordelaar Master Classes Performance Management en Talent Management bij NCOI.
  • Uitvoeren van een audit/analyse van en opstellen van een verbeterplan voor de HR-functie van Qassa (een dynamisch, innovatief bedrijf met als service een online spaarsysteem), inclusief cultuurscan en drijfveren analyse van het voltallige MT.
  • Loopbaancoach voor individuele trajecten op maat.

Wat vinden klanten / opdrachtgevers van KIRALDES?

Student NCOI Masterclass: ” Zeer ervaren docent welke de vertaalslag van theorie naar praktijk goed weet te maken. Houdt de groep kritisch naar zichzelf en naar elkaar waardoor zeer boeiende en leerzame groepsdiscussies zijn ontstaan.”

Opdrachtgever Via Vinci Academy: ” De heer drs. J.W.Zd. Sedlarik heeft tot volle tevredenheid de examencommissie van Via Vinci Academy opgezet en daarin vervolgens gefunctioneerd als voorzitter. Onder zijn leiding heeft de examencommissie snel positie genomen en is het een ‘instituut’ geworden waar studenten en medewerkers volledig vertrouwen in hebben gekregen.”

Opdrachtgever Qassa: “Jan Willem Sedlarik heeft een zorgvuldige analyse van onze HR-functie gedaan met als resultaat een praktisch stappenplan om de toegevoegde waarde van HR te vergroten. De kracht van Jan Willem zat – naast zijn enorme HR-ervaring – in het steeds doorvragen, mij prikkelen met alternatieven en soms confronteren met te snelle standpunten, zijn ‘hier denk ik eerst even over na’ en het snel doorgronden van de situatie.”

Coachee: “Door de respectvolle aanpak, ondersteund met passende tests, en zijn oprechte aandacht heeft Jan Willem mij geholpen mijn loopbaan terug in balans te krijgen en heb ik nieuwe talenten weten aan te boren.”

Tegen wie zeg ik DANK JE WEL?

Bij het continu bouwen aan KIRALDES ben ik blij met de steun van:

  • Pablo van der Velden – APC Controlling, voor het scherp controleren van de administratie en financiën
  • Peter Los – Delta Quality, voor het bouwen en beheren van de website
  • Mijn netwerk, voor de tips, de reflectie, de inspiratie en de acties